Melyik a legolcsóbb, de megbízható jó minőségű műköröm alapanyag márka?
Figyelt kérdés
Főleg műkörmösöktől várok tapasztalatokat, kinek melyik vált be, illetve ötleteket, honnan vehetnék.2013. júl. 23. 14:57
1/3 anonim válasza:
ZSELÉ
Nekem ami bevált és még az olcsóbb kategória, az a Master nails, 2800-3000 körül van a 15gr. Illetve van egy fekete tégelyes, Mónika nevezetű, de azzal még csak Szabadkán találkoztam, 2400ft volt a 30gr!
Amit semmiképp se vegyél, az a LINA, egy nagy fos... :/
Fényzseléből viszont a LINA jó, én azt használom.
PRIMER
Nekem a MOYRA vált be
Ecset igazából mindegy, csak mókusszőr legyen. Reszelőket bárhol tudsz venni, mindenképp a banánt ajánlanám. Sablonból semmiképp se vedd az arany, téglalap alakút, nem lehet fele dolgozni
Hirtelen ennyi jutott eszembe
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. A Moyra zseléi milyenek? Mert a lakkjaival meg vagyok elégedve. Milyen webshopokat ajánlasz? Honnan vegyek alapanyagokat, ami szállítási díjjal együtt is megéri? Te honnan szerzed be?
2013. júl. 25. 17:13
3/3 anonim válasza:
én nem webshopban veszem, hanem ilyen boltban, ahol smink/köröm/haj cuccok vannak.
Moyra zselét nem használtam, de állítólag jó.
Ha veszel, akkor a közepes sűrűségűt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!