A pénz és hírnév tehet jóképűvé, vonzóvá valakit? Ha igen, akkor hogy csinálják?
Ha megnézzük, hogy például C. Ronaldo hogyan nézett ki az előtt, hogy világhírű focista lett, vagy például megnézzük a 21 éves Jake Gyllenhaal-t a 2001-es Donnie&aqs Darko c. filmben, szinte teljesen átlagos arcokat találunk. Tipikusan olyanokat, akik melléd ülnek a metrón, átnézel rajtuk. Azonban amikor a fenti két (példának felhozott) személy világhírűvé vált, bár férfiként nehéz erről nyilatkozni, mégis azt kell mondani hogy vonzó, jóképű emberek lettek.
A kérdés megválaszolására létezik pár teóriám.
A.) A hírnévvel és pénzzel együtt járt egy stylist, menedzser, stb. felbérlésének a lehetősége, akik értenek a divathoz, és egy jó drága fogorvossal és némi sminkkel szinte (!) bárkiből jóvágásù embert faragnak.
B.) A pénzes része ugyan az, de nem akárkiből faragnak jóvágásù embert, hanem felfedezik azokat a lehetőségeket a modellben, amiket ők maguk nem találtak meg, öltöztetik őket, fodrászt, frizurát javasolnak, és a fent említett két sztárnál ez pont jól sült el, volt bennük lehetőség, ami nem mindenkiben van meg.
C.) Alapból is teljesen normális kinézetű emberek mint akárki más. De amit sokat látunk vagy hallunk, az egy idő után megtetszik, és a tudatalattinkban egy kellemes érzést vált ki a viszontlátás. Ez valamennyire tudományosan is alátámasztott. Így a média miatt sokat látjuk az arcokat, és tetszenek.
D.) Egyéb
Igazából az érdekelne, ki hogyan látja :). A fent említett két sztár teljesen véletlen jött. Az első két személyt írtam, aki eszembe jutott és láttam róluk régi filmet, képet, és tudom, hogy azóta világhírű vonzó személyiségnek számítanak. Nőket is írhattam volna, de nekik valamivel könnyebb (szerintem) egy csinos ruhával és sminkkel döggé válniuk ;). (Saját tapasztalat)
Jóképűvé? Nem.
A focista fiút bottal nem piszkálnám, bárdolatlan, üres, ostoba, csúnya parasztarcú. A másik meg ostoba tekintetű, tucat.
Nagyon egyszerű a válasz: a reflektorfény vonzóvá tesz.
A penz a kisugarzasodat is megvaltoztatja.
en regen egy moslekos vodor voltam,igaz adtam magamra de a penz hianya es lete olyan szinten kiut az arcodra hogy ihaj,es ezt mindenki tudja foleg a lanyok,kilometerekbol kiszagoljak.
Plusz ha van zsed tudsz adni jobban magadra,fodrasz kondi(rengeteg mennyisegu etel,kiegeszitok,edzo).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!