Lányok! Általában milyen szokott lenni a körmötök?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 11:17
1/12 anonim válasza:
Rövidre vágott, és zömmel lakkmentes.
Néha rám jön, akkor hetekig is lakkozok, aztán félévig semmi :D
3/12 anonim válasza:
Saját körmöm van. Nincs tövig levágva, de nem is nagyon hosszú. Általában halvány színekre lakkozom, púder, rózsaszín, vagy csak simán átlátszóval.
4/12 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy hogyan jön ez az ingatlan vásárlás, eladás témához?
5/12 anonim válasza:
Nekem szép körmeim vannak (legalább ez...), szóval szerencsém van, nem használok semmit, mivel amúgy sem tudnék a munkám miatt. :/
A francia manikűr, és a halvány púderes színek nagyon tetszenek, de néha látok szépen kivitelezett extrémebb színű körmöket is, ma pl. krómos fényű sötétzöld színt egy lányon. Vagy anyumnak csinálnak mindig nagyon szép, visszafogott "sellő" körmöket.
6/12 anonim válasza:
Rövidre vágom, aztán jöhet rá egy kis átlatszó/fehér/baba rózsaszín lakk.
7/12 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondja, hogy alapból széles, és férfias kezem van, úgyhogy én lakkozni sem szoktam csak rövidre vágom, mert máshogy nem áll jól. ://
8/12 anonim válasza:
Rövidre vágom vagy direkt hosszúra hagyom, ez nálam nagyon hangulatfüggő. Vörösre vagy pasztell színekkel szoktam kifesteni.
9/12 anonim válasza:
Rövidre vágott. Mivel a suliban nem nagyon lehet lakkozni a körmünket ezért halvány rózsaszín.
10/12 anonim válasza:
Rövidre, de nem tövig vágott, lakk nélküli vagy pirosra lakkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!