Mit tehetnék még a bőrömmel?
Nagyon problémás a bőröm,teli pici pattanásokkal,mitesszerekkel,tág pórusú és zsíros.Reggel mikor lealapozom+pici púder,akkor még szinte tökéletes,de pár óra múlva az egész szétfolyik,elkezd fényleni az arcom,és nagyon csúnya.Már mindenféle vackot kipóbáltam,amit boltban lehet kapni,köztük a drágábbakat is,pl.Vichy-t 4500 Ft-ért vettem,de csak még rondább lett tőle a bőröm.Mostanában,már kb.1 hónapja csak vizzel mosom az arcom,reggel mindig hideg,este meleg,napi 1x este bekenem Isotrexin-nel(bőrgyógyász javasolta),néha lemosom kamillával,és heti 1x radírozok,gőzölök kamillával,majd kinyomom az "érett" pattikat,mitesszereket,rá tonik.Mostmár több vizet fogyasztok,napi 2 liter ha nem több,iszom zöld teát is,1-2 csésze/nap,próbálok zöldségeket,gyümölcsöket enni,a zsíros,fűszeres kajákat kerülöm,csokit is régen ettem már.....de semmi változás,javulás:(Egyedül az alapozót nem tudom elhagyni,mert anélkül is ronda a fejem,tök mindegy.Már annyira el vagyok keseredve:(
Más is van ilyen helyzetben?
16L
Bocsi,hogy ilyen hosszú lett.
Természetes napfény
Kevesebb fehérje
Minőségi alapozó. Nem mindegyik jó mindekinek, ki kell kisérletezni neked melyik a legjobb.
Ha lehet ne nyomkodd őket. Most átmenetileg kicsit jobbnak tűnik de később heges lehet.
Ájszakára fogkrém. Nekem leszáríítja a kis dögöket.
Várj. 2-3 év és lenyugszanak a hormonjaid.
tényleg szalicilsav a pattikra:)
zsírosodásra nem tudom...vmi olyan púder, v alapozó ami csillogás ellen van, zsíros bőrre:)
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!