Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki és miért szeret szőkének...

Ki és miért szeret szőkének lenni? :D

Figyelt kérdés
vagy adott esetben nem szeret:D (csak hajszínre értem természetesen:P)
2010. máj. 25. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én szeretek,mert sokkal többen észrevesznek mióta szőke vagyok:D(barna voltam de befestettem)
2010. máj. 25. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért mert jól áll:)
2010. máj. 25. 15:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokkal többen észrevesznek. De nem ezért vagyok szőke. Hanem azért mert ez áll jól az arcomhoz. Szerintem a szőkék alapjában véve boldogabbak, és van valami plusz kisugárzásuk. Nem mindenki tudja viselni a szőkeséget, tehát akinek a barna áll jól, az ne festegessen. És hamarabb átengednek az úton... :)
2010. máj. 25. 15:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért mert jól áll, és szeretek szőke lenni:)) Meg amúgy eredetileg is szőkés a hajam.
2010. máj. 25. 15:45
 5/11 A kérdező kommentje:
; )jöhetnek még:D
2010. máj. 25. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal jobban áll a szőke. Eredetileg sötétbarna vagyok, de szeplős és világos a szemem, sokkal jobban érzem magam világos hajjal. :)
2010. máj. 25. 15:51
 7/11 A kérdező kommentje:
velem is pont ez a helyzet:D:D
2010. máj. 25. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
én amúgy szőke voltam, aztán fekete, most 1 éve megint szőke..: azt mondják mindkettő jól áll, de mostmár maradtam a szőkénél:) mostanában nem leszek fekete:D elég nehezen jött ki..:D az a baj h mindkettő nagyon tetszik:(
2010. máj. 25. 15:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Én végigpróbáltam már minden hajszínt, de a világos bőrömhöz, kék szememhez csak a szőke volt az igazi. És azért is szeretem mert ebbe könnyű festeni mindenféle színes csíkot, az feldobja kicsit az egyszínűséget^^
2010. máj. 25. 16:29
 10/11 A kérdező kommentje:
^^
2010. máj. 25. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!