Miért bunkók a műkörmösök a lerágott körmű vendégeikkel?
Eddig 3x voltam műkörmösnél, mikor már nagyon lerágtam a körmeimet, hogy építtessek rá műkörmöt, amíg vissza nem nő alatta a rendes. Minden egyes alkalommal kifejezetten bunkók voltak a körmösök.
Kaptam megjegyzést, mivel a körömágyamat nem szoktam visszatolni, hogy most fogok kapni manikűrt is, mert kell a műköröm mellé, és örüljek neki, hogy nem számít fel plusz pénzt érte. Úgy tudtam, hogy a körömágy visszatolása a műköröm építésének része, és a körmös dolga, így is drága egy körömépítés..
Másik személy pedig megcsinálja a műkörmöt, és körbe ott hagyja a köröm melletti visszatolt, és száraz bőrrészeket, azzal a megjegyzéssel, hogy azokat majd szépen úgyis körbe tudom otthon rágni..
Miért kell bunkónak lenni valakinek a saját vendégeikkel?
Mert műkörmös sztárszakma lett, és a legaljabb proli is elvégezheti, ha van pénze.
Én 5 évvel ezelőtt gondolkodtam el, hogy annak kéne mennem, csak aztán hagytam a fenébe, pedig én kedves vagyok. :D
Tényleg jó pár primitívebb ismerősöm van, aki annak ment és csúnyán, ízléstelenül dolgozik, mellé meg az arca is nagy.
Szerintem nézz valami fórumot, ahol leírják a tapasztalatokat, és hogy mennyire volt kedves a kiszolgálás.
Én is rágom de velem soha egyik se volt bunkó mert akkor otthagytam volna a folyamat közbe is akár.
Nem lehet hogy alapból így állsz már hozzájuk az első rossz tapasztalatod után és te viselkedsz flegmán? Lehet nem veszed észre magadon de ők nyilván igen.
Vagy még az lehet hogy túl érzékeny vagy,mert valamelyik nekem is megszokta jegyezni de viccesen nevetve ,hogy milyen "szépek" a körmeim és lehet én tényleg viccnek veszem de lehet te már megsértődnél rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!