Noyanoyi kérdése:
Műkörmösök! Az 1 mozdulat techinát mennyi idő elsajátitani?
Figyelt kérdés
Szóval mostanában elkezdtem hobbibol gyakorolgatni az akril 1 mozdulat technikat. Nem sokára elkezdek egy manikuros tanfolyamot, es gondoltam hasznos lenne majd kitanulni az egy mozdulat technikat. Mondatni , jo a kezugyessegem, de eleg neheznek tunik a dolog.
Sok gyakorlassal lehetseges megtanulni??? Vagy ez valami velunk szuletett tehetseg? :)
2017. márc. 3. 22:29
1/4 anonim válasza:
Sok gyakorlás kell, és nem árt, ha van kézügyességed is. Azért nem lehetetlen, vannak ennél nehezebb technikák is.
Mióta gyakorolsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Csak 3 napja gyakorolok es az alap szirom mar megy tok jol :) de lattam pl hogy hogy keszul egy rozsa, es az eleg neheznek tunik. Kezugyessegem mindig is volt , es a kihivasokat is szeretem, szoval remelem meg tudok majd tanulni extrakat is :)
2017. márc. 4. 18:19
3/4 A kérdező kommentje:
Jaaa es nagyban gyakorlom a festest meg csak, hogy a technika maga menjen.
2017. márc. 4. 18:37
4/4 anonim válasza:
Ha az alapszirom megy, a rózsa se lesz sokkal nehezebb, csak be kell gyakorolni a mozdulatot. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!