Műkörmösök! Ti mennyi idő alatt építetek meg egy szalon kocka, vagy mandula körmöt zseléből (mármint egy szettet)?
Évek és a rutin lányok :).
Nekem nagyon fontos, hogy a vendégeim (és én is) maximálisan meg legyünk elégedve a munkánkkal, viszont igen hatalmas a vendégköröm, így muszáj gyorsan végeznem.
Egyrészt csiszológépet mindenkinek ajánlok, ez kb lerövidíti az előkészítés idejét a felére. Aztán ledizzó, ami a kötési időt felezi le. Én ujjanként szoktam haladni, hogy véletlen se follyon le az anyag a lemezről, mert ha folyton törölgetni kell az plussz idővesztés.
Díszítéshez továbbképzést ajánlok, ott megtanuljátok hogyan lehet gyorsan mutatós díszítést készíteni. Illetve az én nagy kedvencem a körömnyomda, elronthatatlan, és 5perc alatt akár mind a 10 köröm gyönyörű mintákban pompázik, amit szabad kézzel órákig tartana megcsinálni. Ráadásul pici gel lakkos körmökön is jól mutat. Én is és a vendégeim is imádják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!