Műkörmösök, kozmetikusok, szépségiparban dolgozók vélemény erről?
Sziasztok!
Adott egy helyzet: ketten bérletek egy szalont (mindketten ugyanabban a szakmában vagytok) a kolléganővel, aki még új a szalonban és a szakmában is (neked van kb 7 év tapasztalatod neki max 1-2).
És akkor egy vendéget aki már 1,5-2 éve hozzád jár rendszeresen (és a kapcsolatotok is jó ) nem tudsz elvállalni mert sürgősen kell neki időpont ezért beírod a kolléganőhöz. Viszont a vendégnek megtetszik ahogy ő dolgozik sőt jobban tetszik neki mint ahogy te dolgozol így hozzá kér már időpontot legközelebbre.
Szóval hozzá kezd el járni.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? Hogy kezelnétek? Kiakadnátok? Megemlítenétek?
Rosszul esne. Nem azért mert kiakadnék, hanem mert úgy érezném, hogy én nem vagyok elég jó.
Nem említeném meg. A vendégnek joga van oda menni, ahova akar. Ha neki jobban tetszik, ahogy ő készíti el a haját, akkor miért jönne hozzám?
Régóta dolgozol szerintem már elavult lehetsz vagy tényleg csak azért járt eddig hozzad mert más nem volt és megsérteni nem akart hogy szar amit csináltál. Így meg pont kapóra jött neki.
Ne említsd meg senkinek mert max kiröhögnek
"Elavult lehetsz"...milyen kedves...tudod, nem kell ehhez elavult tudás, szimplán elég az, hogy mindenki máshogy dolgozik. Nincs két egyforma szakember még akkor sem, ha minden továbbképzésen ott van, ismeri a legújabb technikákat.
Valamint ott az emberi tényező, lehet, hogy a vendégnek a másik szakember a szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!