Mi ez a hülyeség?
Folyton abba akadok úton-útfélen, hogy jobban járnak azok a lányok, akiknek kicsi a mellük.
Folyton hülye érvekkel kell letámadni a nagyobb mellű lányokat. Például azt mondják nekik, hogy hátfájósak lesznek, akadályozza õket a sportolásban...stb.
Nekem közepes a mellem (75C), és nem fáj a hátam, vígan élem a világomat, simán tudok sportolni.
Kérdem, hogy miért kell ilyeneket mondani a nagymellű lányokra, miért kell a kismellűeknek mindig leírni az ellenérveket?
Engem nyilvánosan osztott ki egyik ismerõsöm, de látom a neten is, hogy téma ez.
Cica, senki értelmeset nem érdekelnek a melleid, egy C kosár pedig nem nagy.
Elég putri helyen laksz, meg ismerkedsz, ha nyilvánosan a mellméreteddel vannak elfoglalva.
1: nem is azt írta, hogy nagy, hanem hogy közepes.
Kérdező: van akinek fáj a háta, bár ahhoz általában vagy extrém nagy mell kell, vagy a nagy mell mellé jelentős túlsúly, és/vagy mozgásszegény életmód. 75C-vel még nyilván nem fáj a hátad.
Szerintem amúgy a kismellűek is kapják az oltást, ahogy az alacsonyak, a magasak, a szőkék és a barnák is.
Nekem nagy mellem van, két hátrányát látom: nehéz hason feküdni, és problémás öltözködni (persze lehet hogy kis mellel is az, csak én azt nem tapasztalom meg).
Köszönöm az értelmes kommentet, cica.
Nem a putriból jövök, viszont ahogy elnézem, te onnan valósi vagy.
További szép napot!
Ááá, nekem nagy a mellem, és fáj is néha a hátam, de a torna megoldja.
Amúgy igaza van az egyik válaszolónak, szinte mindenért kiosztják az embert, ha kicsi melled lenne, akkor az lenne a baj. Tudod vannak ezek a megmondóember típusok.
Nekem kicsi (75B) es meg kb 2 eve oda adtam volna a fel karom, hogy nagyobb legyen :D
De mara mar megszerettem oket, oltozkodni is konnyu veluk, nem csuszik le a pant nelkuli melltarto, nem lobognak, ha sportolok, vagy zotyog a villamos. Hason fekve imadok aludni, amit szinten csak nem lehetne nagy cicikkel
Vicces , de meg azt az idoszakot, amikor meg van, es megduzzadnak, tehernek erzem.
Orulok nagyon nekik. Nem kellenne nagyobb, rajottem. Elfogadtam magam es ez kivul belul latszik rajam. Buszke vagyok rajuk!👌🏻👀
Engem csak az zavar, hogy mindenki lehúzza a másikat, hogy akkor "te ilyen kicsi mellel férfi vagy, neked meg az már tőgy".
És mint írod, neked sem kifejezetten nagy - a húgomnak is ekkora -, ezzel nem is fáj a hátad, nem értem, miért csesztetnek téged ezzel. Nekem 80 E/F, függően a bolttól, és rohadtul tud fájni. Én nagyon szeretnék kisebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!