Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mell/melltartó téma: Szerintet...

Mell/melltartó téma: Szerintetek ez hülyeség?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem csalás pushup-ot hordani? Ti azt viseltek? Még nem volt "rendes", "felnőtt" melltartóm és msot szeretnék egyet... de baromi kényelmetlennek érzem... nos a sima, tehát nem push melltartóban olyan a mellem mintha nem is lenne rajtam, csak zavar a plusz textilréteg... viszont a pushupban... váó, szóval az baromi jól néz ki... amúgy nem lóg a mellem, 75B, szóval elég pici is...

#melltartó #push-up #vagy nem pushup
2014. szept. 10. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
nekem is 75B és én is pushupot használok, a másik egyébként szerintem kényelmetlen is. használd nyugodtan ha neked tetszik, én biztos nem váltok amiatt mert sokan csalásnak mondják :D
2014. szept. 10. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is 75B-s, de hol pici ez?!:D Tök normális átlag méret.

Nem hordok push up-ot (volt 2-3 éve 1 darabom, azt is talán 5-ször hordtam), mert utálom, hogy a mellem a nyakamban van, meg nem vagyok kíváncsi az utcán a bambán bámuló, kocsányokon lógó pillantásokra. Szerintem is kényelmetlen, ráadásul ha kicsit melegebb van, a cicim olyan szinten beleizzadt, hogy undorodtam saját magamtól.

2014. szept. 10. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csalásnak érzem, ezért nem is hordok(az már más kérdés, hogy az én méreteimmel nincs rá szükség), amúgy a B teljesen átlagos méret.
2014. szept. 10. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Ja, és még annyi, hogy tényleg rossz lehet egy fiúnak, ha lekerül a melltartó és "eltűnik" a nő melle, viszont van aki a kisebb melleket szereti, ők értékelnék a normál melltartót.
2014. szept. 10. 15:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Nálam a 75B az kicsi... látnátok az osztálytársaimat o.o

Igazából ilyesmi az enyém, kicsi, feszes, nem lóg, de nincs is dekoltázsom:

[link]

Amúgy nem látszik sokkal nagyobbnak pushupban, csak a formáját "kerekíti".

Remélem azért még válaszoltok.

2014. szept. 10. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A 75B az kicsi, sajnos ilyesmi az átlag, de akkor is kicsi.

Férfiként én se támogatom a pushup melltartókat, mert valóban csalás.

2014. szept. 10. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Addig járj melltartó után, amíg kényelmeset nem találsz! Hidd el, létezik!:) Érdemes különböző márkákat és különböző modelleket felpróbálni, hogy legyen fogalmad arról, hogy mi az, ami kényelmes és jól áll.

Én is 75B-s vagyok, van kényelmes pushup cicifixem is, de sima szivacsosom is, felváltva hordom őket, ruhától függően. Igaz, a 75B-s méret nem kicsi, de némelyik ruhadarabhoz nem árt egy kis rásegítés. Egyébként ennyi erővel a smink is csalás.

2014. szept. 11. 03:43
 8/9 A kérdező kommentje:

szóval ha nem akarok "csalni" akkor le kell mondanom a dekoltázsról? :(

köszönöm az eddigi válaszokat!

2014. szept. 11. 19:38
 9/9 anonim válasza:
nekem az hogy 75B nem mond semmit, viszont a képen lévő pár tetszik. 23f
2014. szept. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!