Mell/melltartó téma: Szerintetek ez hülyeség?
Nekem is 75B-s, de hol pici ez?!:D Tök normális átlag méret.
Nem hordok push up-ot (volt 2-3 éve 1 darabom, azt is talán 5-ször hordtam), mert utálom, hogy a mellem a nyakamban van, meg nem vagyok kíváncsi az utcán a bambán bámuló, kocsányokon lógó pillantásokra. Szerintem is kényelmetlen, ráadásul ha kicsit melegebb van, a cicim olyan szinten beleizzadt, hogy undorodtam saját magamtól.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nálam a 75B az kicsi... látnátok az osztálytársaimat o.o
Igazából ilyesmi az enyém, kicsi, feszes, nem lóg, de nincs is dekoltázsom:
Amúgy nem látszik sokkal nagyobbnak pushupban, csak a formáját "kerekíti".
Remélem azért még válaszoltok.
A 75B az kicsi, sajnos ilyesmi az átlag, de akkor is kicsi.
Férfiként én se támogatom a pushup melltartókat, mert valóban csalás.
Addig járj melltartó után, amíg kényelmeset nem találsz! Hidd el, létezik!:) Érdemes különböző márkákat és különböző modelleket felpróbálni, hogy legyen fogalmad arról, hogy mi az, ami kényelmes és jól áll.
Én is 75B-s vagyok, van kényelmes pushup cicifixem is, de sima szivacsosom is, felváltva hordom őket, ruhától függően. Igaz, a 75B-s méret nem kicsi, de némelyik ruhadarabhoz nem árt egy kis rásegítés. Egyébként ennyi erővel a smink is csalás.
szóval ha nem akarok "csalni" akkor le kell mondanom a dekoltázsról? :(
köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!