Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 évesen 75A-s melltartó?!

16 évesen 75A-s melltartó?!

Figyelt kérdés
Elég kicsinek látom a melleim.. :/ Nem gáz,hogy 16 évesen 75A-s a mellem??
2014. aug. 19. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
24 évesen is ekkorát hordok. Gáznak nem érzem, mert ez nem egy olyan dolog, amiről én tehetek. Amúgy pedig nem ezen múlik a nőiesség. Régen rossz, ha valaki csak attól nő, mert nagy melle van.
2014. aug. 19. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

Nekem is ekkora van, na és? Ez van, ilyen méret adatott meg, el kell fogadni. Kis mellekkel is lehetsz jó nő.

21L

2014. aug. 19. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Kicsik is.

Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy gáz e, hogy barna a szemed?

Nem gáz. Van akinek barna, van akinek kék. (=nagyobb, kisebb)

El kell fogadni magad, és tudomásul venni, hogy neked ez jutott. De biztos van benned valami szép, az arcod/szemed/hajad/szád, hangsúlyozd azt.

2014. aug. 19. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
nem gáz, de még akár nőhet is
2014. aug. 19. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

16 évesen felesleges még aggódnod, mert 21 éves korodig nő. Nekem is akkora most, ha nem nő se tragédia, nem azon múlik a nőiesség, hogy mekkora a mellem, meg inkább legyen egy kis formás mint nagy és "kezelhetetlen" számomra.

16/L

2014. aug. 19. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is 75A a méretem. Nem gáz, ezt kell szeretni. Nem tudsz vele mit csinálni. És szerintem jobb hogy ilyen kicsi, minthogy akkora legyen mint két dinnye.:D lehet hogy valakinek jobban bejön, de a kicsit könnyebb kezelni, ruhát is könnyebben találsz, és nem bámulnak meg perverz öreg bácsikak a strandon:)). És lehet hogy még nő majd egy kicsit:)
2014. aug. 20. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nekem most így 13 évesen a súlyomhoz képest nagyobb mint (szerintem) kéne és utálom. Nővéremnek (21 év.) picik a ciciei és megkérdeztem, hogy őt ez nem zavarja-e. Mit mondott? A mai pasiknak csak a szája nagy és talán még jobban szeretik a kicsit. Szóval örülj neki! (Tudom, hogy kicsi vagyok, de a nővéremtől sokat tudok)
2014. aug. 21. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!