Csúnya, ha egy nőnek alig van haja?
Ha vékonyszálú és kevés, tehát olyan, mintha nem is lenne
Kb ennyi, csöppet hosszabb:
Úgy szégyellem magam, mikor más nőknek ilyen sok és gyönyörű:
1. Ne szégyelld, hogy ilyen a hajad, mert ezt genetikailag kaptad, nem tudsz ellene mit tenni.
Amúgy az első képen lévő hölgynek egyáltalán nem látszik, hogy haja lenne. Normálisnak néz ki.
2. A két linkelt kép így vagy úgy, de egyik se igazi. Szerintem az első képen lévőnek simán nem mind az ő haja. A második pedig egy mesterfodrászolt hölgy photoshoppos képe. Még akinek sok haja van, annak se fog így kinézni élőben.
Semmi baj nincs vele kerdezo, teljesen atlagos
Es nyugi, ezeknek a lanyoknak nem igazi a haja
Szerintem is teljesen normális az első.
Az utolsó nekem nem tetszik egyáltalán. Nagyon sok.
Az első képen levő lánynak nem kevés a haja, az enyém kb. ugyanilyen vékonyszálú és ugyanilyen átlagos/közepes mennyiségű. A második képen levő csajnak esélyes, hogy póthaja van,attól ennyire hosszú, mennyiségre nem látszik többnek, mint az első. A harmadik beállított/fotosoppolt kép, azzal foglalkozni sem érdemes, csak az önbizalmadat rongálod vele.
Különben meg a haj vastagsága, mennyisége egy adottság, amit szerintem el kell fogadni és kihozni belőle a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!