Mi a véleményetek, ha egy nőnek orrpiercingje és szépségpöttypiercinge is van?
Figyelt kérdés
Tetszik vagy nem? Esetleg sok?2016. jún. 16. 20:49
1/9 anonim válasza:
imádom :D a kedvencem, nem tudok vele betellni
2/9 anonim válasza:
Nekem tökmindegy attól még lehet szép, aranyos stb, de pont tegnap láttam egy 50-hez közeledő orrlövöttet, illetve tegnapelőtt egy ugyanilyen korú kartetováltat. Na akkor már ultragáz. A tetkót eleve rühellem. Puncipiercinget nem akarsz?
3/9 anonim válasza:
Nincs azzal baj, kivéve ha van orr-fül-akármi tágítója.
A kis fémek úgy el lógnak ott, nincs különösebb hátrányuk. De lukak, amiket át is látok? Az sok.
Nem egy olyan nő volt, aki nagyon tetszett, és volt piercingje .
4/9 anonim válasza:
A szépségpötty piercing szerintem undorító. Az orr piercing még el megy, de csak akkor, ha ilyen kis diszkrét.
5/9 anonim válasza:
Szépségpötty piercing a sarki szakadt k*rváknak szokott lenni.
6/9 opened paradise válasza:
Septum,vagy oldalt?
A monroet nem annyira bírom.
7/9 anonim válasza:
A szépségpötty az ami ilyen bazi nagy anyajegyre hasonlít ugye? Na az nem nyerő. A többivel nincs gond, ha jól áll valakinek.
8/9 anonim válasza:
Mindkettot prolisnak talalom. Az ilyen lakotelepen rohangalo panelproli lanyokon lattam eddig csak ilyeneket itthon. Igenyes no mar nem nagyon lehet aki ilyenekkel jarkal.
9/9 anonim válasza:
Ez függ sok mindentől. Arca, stílusa főleg. Szóval tetszik, ha passzol az illetőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!