Anyámat miért zavarja ha ápolom magam?
Figyelt kérdés
Amikor ezt megkérdezem, csak az a válasza hogy hamarabb fogok ráncosodni. Mindig megjegyzéseket tesz ha magamra kenek valami krémet, szerinte hamarabb fogok ráncosodni. Pedig kiváló minőségű, szép összetételű koreai krémeket használok: hámlasztót, csiganyálas krémet, de szeretnék beszerezni még egy C vitaminos szérumot is. Szerinte 25 évesen még nem kellene ránctalanító krémeket vennem. Az arcomat sokkal szebbnek látom ezeknek a szereknek a használatával. Ha kijön rajtam egy pattanás, megjegyzi, hogy én sem lehetek tökéletes, és nem kellene semmit magamra kennem.2017. aug. 9. 14:32
2/3 anonim válasza:
Ne halgass rá, jól csinálod. A bőröregedést rendszeres ápolással nagyon is lehet késleltetni, de ha egyszer előjönnek azt már csak a botox tünteti el. Pont hogy aki nem használ semmilyen hidratálót az már a te korodban vagy még korábban ráncos lesz a vízhiánytól meg a napkárosodástól. Én csak 19 vagyok de én is használok szérumot meg hámlasztót is hidratáló mellett, szerintem nem túl korai és a bőröm szebb mint valaha. Anyukád meg biztos nem akar rosszat csak nem érti, gondolom mikor ő volt fiatal még voltak ennyire elterjedtek az arcápolási termékek, hétköznapi emberek számára legalábbis:)
3/3 anonim válasza:
Ja, biztis igaza van anyádnak, csak akkor azt nem értem, hogy az igényes ázsiai csajok miért néznek ki 40-50 évesen 20-25nek... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!