Mennyire gáz ha egy lány 180 cm? Fiúk szerintetek visszataszító? 17/L
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 17:42
11/20 Fodor István Ferenc válasza:
Miért lenne? Én - mint öregfiú - 182 cm vagyok (ez nem egy extrém magasság), tehát máris passzolnánk egymáshoz még akkor is, ha a hagyományos elvárások szerint gondolkodnánk.
13/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sok fiúnak az ilyen magas lányok jönnek be, én még nálad is egy fejjel magasabb vagyok, manapság rengeteg 190 feletti fiú van.
20/F
14/20 pinkpancser válasza:
Miért lenne visszataszító? Volt olyan barátnőm aki még magasabb volt :) De ha pasit keresel akkor próbálj magasabbat találni, mert egy alacsonyabbnak ez zavaró lehet.
15/20 anonim válasza:
egyáltalán nem visszataszító, nem tehet róla, úgyhogy semmi baj nincs vele. Mondjuk ha a fiú alacsonyabb nála, az egy kicsit gáz, de speciel én 185 cm-es fiú vagyok, úgyhogy engem nem zavarna
16/20 kriszpo válasza:
Miért lenne visszataszító?
Nem te vagy az egyetlen 180cm-es lány/nő.
17/20 anonim válasza:
Semmi probléma nincs. Probléma akkor van, ha a pasid alacsonyabb ÉS neki kisebbségi komplexusa van.
18/20 anonim válasza:
Nenm, mivel én is 17 vagyok és 185cm. :D
19/20 anonim válasza:
Nem lehet gáz! Ha olyan körben mozogsz, ahol nem a kompenzálló kandúrok vannak többségben (dizsi, buli, az facés anonimok (sajna itt is)), hanem a kiegyensúlyozott férfiak (munkahely, könyvtár, színház stb.), akkor ez nem okozhat problémát. Az én exem is tíz centiméterrel volt magasabb mint én, és semmiféle probléma nem volt ebből, sem Neki, sem nekem.
20/20 sztbali válasza:
Én is 180 cm vagyok. A haverok között volt egy 2 méteres is neki 188 cm magas barátnője volt. Nem vagy egy filigrán termet, de nem visszataszító. Nagyra nőttél, ami előfordul.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!