Normális? Visszataszító a fiúknak?
174cm vagyok és 49kg. Genetikailag vagyok sovány, nem tudok hízni...semmi önbizalmam, mindent utálok magamon(nagy tenyér, nagyon vékony csukló, hosszú vékony kezek, és a combom aterem a két tenyeremmel).néha ramjon a sirogorcs, hogy miért nem lehetek normális lány. Mindig megszolnak, hű de vékony a lábad,( a "barátnőm" azt mondta, olyan, mintha anorexiás lennék. Nagyon rosszul esett, ő meg csak rohogcsel rajta). lelki problémáim is vannak, oltozkodessel kapcsolatban annyit, hogy gyűlölöm a gebe lábaim, bármit veszek fel, nem takarja el.
Nagyon utálom a magassagom is. Mit tegyek?
Ezt rossz olvasni:(
Biztos szép lány vagy és semmi baj nincs veled.
Ilyen barátnő pedig nem igazán barát. Ne törődj az ilyenekkel.
90 kilós férfi vagyok, de én is átérem a combom a két tenyeremmel majdnem (5 centi a híja).
Barátnőd csak viccelt, te meg felvetted. Szerintem nem is gondolná, hogy lelki problémáid vannak, meg hogy utálod a tested.
Viszont kíváncsi lennék, mennyit sportoltál életedben. Én is azt javaslom, hogy eddz. Súlyzóval. Majd szépen megformál, és a dopaminháztartásodat is rendbe rakja a rendszeres mozgás, nem leszel ilyen depis.
2-es,szerintem ezt nem ide akartad írni:D
Egyébként szerintem se visszataszító,esetleg ha zavar,kezdj el sportolni.Nem kell kigyúrt állatnak lenni,csak legyen rajtad egy kis izom,hogy ellensúlyozza az alkatodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!