Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan ember...

Szerintetek van olyan ember (lány/nő), akinek jobban áll, ha nem mosolyog?

Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek rondák/nincsenek fogai.
2017. júl. 31. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nő ismerősöm és nagyon csúnya szája van alapból is, de ha mosolyog az kész katasztrófa. Nagyon ronda úgy. Szóval igen, neki jobban áll ha nem mosolyog.
2017. júl. 31. 14:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Van egy barátnőm, aki egyébként gyönyörű és modellkedik, de valahogy a saját véleménye is az meg az enyém is, hogy a nem mosolygós képei jobbak. Innen jött a kérdés :)
2017. júl. 31. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl én :D Hiába szépek a fogaim, ha foggal mosolygok kb 10 évesnek nézek ki, olyan ariana grandés mosoly gödröcském is van. Mások szerint aranyos de én nagyon utálom úgyhogy képeken csak csukott szájjal, az viszont jól áll.
2017. júl. 31. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok :D a fogaim rendben vannak, de egyszerűen nem áll jól a mosolygás.
2017. júl. 31. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én vagyok Hide The Pain Harold női változata:D
2017. júl. 31. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

dettó. ha nyitott szájjal mosolygok, az valami borzalom, mert nagyobbak a fogaim. képeken inkább csak a szemeimmel szoktam mosolyogni és gy picit felhúzom a szám sarkait - ez nem igazi mosolygás, mert amúgy sosem vágok ilyen arcot :D de ez legalább jól áll.

van egy lány ismerősöm, akinek szörnyen áll, ha mosolyog, mégis minden képen telibe vigyorog. Életemben nem láttam még olyan ronda szájat.

szóval vannak ilyenek.

2017. júl. 31. 16:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Na, örülök, ha van más is, aki így gondolja. Nekem anyukám mindig mondja, hogy a "mosoly a legszebb ékszer", de én is inkább csak szolidan felhúzom a szám szélét, ha fotoznak vagy valami, a teli vigyor nem nekem való. :D

Ha csúnya fogaim lennének, akkor meg főleg nem vigyorognék...

2017. júl. 31. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is rettenetesen áll a vigyorgás. Nélküle is éppen elég ronda vagyok, de ha mellé még mosolygok is, az már horrorfilmbe illő látvány.
2017. júl. 31. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem!! szépek a fogaim, viszonylag szabályosak, fehérnek fehérek, de egyszerűen jól nézne ki, ha nem az én pofám keretezné a colgate-mosolyomat... :/
2017. aug. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!