Miért néznek hülyének, hogy ha elmondom hogy mindennap fényvédőt használok?
Figyelt kérdés
A családom már szinte kiröhög, hogy mindig mániákusan kenegetem magam. Anyám szerint a nap egészséges, és jó lenne, ha barnulnék egy kicsit, mert barna bőrrel mindenki szebb.2017. júl. 31. 09:45
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj nem vagy hülye! Használd nyugodtan mindennap. Pl.én sem szeretek se napozni se barnulni. Legalább nem kapsz bőrrákot!
2/7 anonim válasza:
A napfényvédő ellenére képes az ember barnulni, nélküle viszont nagyobb a kockázat a bőrrákra. Kenjed csak nyugodtan magad, én az arcomra még télen is napfényvédő tartalmú krémet kenek.
3/7 anonim válasza:
Nyugi, engem már azért is sokan hülyének néznek, hogy strandon bekenem magam 50-es naptejjel. De nem zavar. Az idő megmutatta, hogy miért. Sok ismerősöm tele van anyajegyekkel, ráncosabbak, mint a szüleim. Nekem meg szép sima bőröm van.
4/7 anonim válasza:
Mert az emberek buták és tájékozatlanok. Kenegesd csak magad. Én 15 éves korom óta nem hagytam el a házat fényvédő nélkül. Most közel 30 évesen akárhogy grimaszolok, még egy szarkalábam sincs.
5/7 anonim válasza:
Mert ők a hülyék. Majd 15-20 év múlva lesz látszata, amikor évekkel fogsz fiatalabbnak tűnni azoknál, akik nem figyelnek oda a bőrükre.
6/7 Sunshinedoll válasza:
Mert évek óta a barnaság a divat, és az a megszokott, hogy mindenki süti magát a napon meg a szoliban.
Eleinte engem is furának néztek, hogy kenem magam fényvédővel még télen is, de egyre több családtag, ismerős belátta, hogy veszíteni nem veszít vele semmit, max 40 évesen nem 60-nak fog kinézni, és kisebb eséllyel kap bőrrákot.
7/7 anonim válasza:
Én már akkor nyúlok a fényvédőért, mikor felkapcsolom a lámpát reggel. 10 évet simán letagadok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!