Árt a hajnak ha mindennap megmosom de nem mindig samponnal csak simán vízzel?
Figyelt kérdés
Jó pár éve már hogy szinte majdnem mindennap hajat mosok. Az elmúlt egy évben rohamosan kezdett hullani a hajam, valaki azt mondja a sok hajmosás miatt,mások pedig a vitaminhiány miatt. Pár hete elkezdtem szedni vitaminokat,kifejezetten hajra és vettem hajszeszt meg olyan sampont is ami hajhullásra van. Most próbálom tartani hogy ne mossam olyan gyakran a hajamat de a hajszesz leírásában viszont az van hogy napi használatra, minden reggel. Ha sampon nélkül mosok hajat az is ártalmas a hajnak? Csak mert vizes hajra kell használni...2016. júl. 20. 21:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy baj ha naponta mosod, bár két napontára vissza csökkenthető, ha úgy érzed.
Ha még az van ráírva hogy naponta használd akkor tuti nem baj!
2/2 anonim válasza:
A hajszesz miatt nem kell hajat mosni, azt a fejbőrre kell felkenni, nem kell hogy vizes legyen, teljesen mindegy.
De a mindennapos mosás sem árt, feltéve hogy ahhoz való természetes/bio sampont használsz, nem valami szilikonnal teletolt vegyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!