Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok csúnyácska?

Miért vagyok csúnyácska?

Figyelt kérdés

Fotón is, élõben is elég csúnya vagyok, és ez nagyon zavaró. Van rajtam felesleg is. Egyszerűen nem vagyok szép.

Ha nagyon kell, akkor küldök képet, bár attól nem sok minden fog változni...

14/L

2017. júl. 15. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az, hogy hogyan nézel ki inkább attól függ, hogy mit örököltél. (gének, stb.) Persze ha elhatározod magad, lefogyhatsz, na meg lehet orvosolni a szépséghibájat műtéttel. DE Az nem te lennél. Legalábbis, én szintén baromi rondának látom magam, de nem akarok változtatni, azon, amin természetesen nem lehet. Talán te csúnyácskának látod magad, de lehet, hogy valakinek te vagy a 10/10-es ideál, mivel a szépség relatív. Személyes példa, hogy én szinte senkit nem látok csúnyácskának saját magamon kívül xD. Az utolsó amit még megemlítek, hogy lehetsz szép, ha nincs egyéniséges és hülye vagy. Akinek mindene megvan, az szerencsé lenne, de ilyen ember nem létezik. Bocsi az offért, válaszoltam a kérdésedre, de kicsit eltértem a témától. Simán kijelentem, hogy szép vagy, kérdező, annak ellenére, hogy nem is láttalak. Fel a fejjel és hajrá! ;)
2017. júl. 15. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
*egyéniséged, szerencséd - elírtam, elnézést
2017. júl. 15. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Már megint xD *szerencsés
2017. júl. 15. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem küldhetsz képet!

2017. júl. 15. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:

szia! szerintem is eselytelen, hogy csunyacska legyel, mindenkiben van szepseg. es ne aggodj, nagyon fiatal vagy, rengeteget fogsz meg valtozni! ha gondolod kuldj kepet, ugy tobbet lehet mondani, segiteni :)

19/L

2017. júl. 15. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is kérnék képet!;)
2017. júl. 15. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Küldesz képet?
2017. júl. 17. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!