Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Félhosszú, barna, ápolt...

Félhosszú, barna, ápolt hajból megéri ilyet vágatni? Nektek mi lenne a véleményetek egy ilyen hajú kicsit csúnyácska lányról?

Figyelt kérdés
Ilyen hajat szeretnék : (ha sikerül belinkelni [link]

2016. ápr. 6. 09:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy a színe ugyanúgy barna lenne.
2016. ápr. 6. 10:00
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha neked ez tetszik akkor nyugodtan. Nekem személy szerint nem tetszik az ilyen fiús haj, én leszbi hajnak hívom :D én biztosan megbánnám, de te tudod.
2016. ápr. 6. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is főleg a hosszú hajú lányok jönnek be és barna színű haj szerintem nagyon szép. :)

De ha úgy gondolod, akkor egy próbát megér, bár én sem javaslom, hogy levágd.

Én azt mondom Neked, hogy csak is magadnak felelj meg és ne másoknak.

2016. ápr. 6. 10:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válszokat!:)
2016. ápr. 6. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Az ilyen haj csak a gyönyörű, tökéletes arcú nőknek/lányoknak áll jó.

Ha csúnyácska vagy, akkor csak még jobban elcsúfít..

2016. ápr. 6. 10:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak a kérdező gondolja magát csúnyácskának az önbizalom hiánya miatt. :)
2016. ápr. 6. 10:30
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Van egy fiúsabb barátnőm, neki mindig ilyen állig- vállig erő haja volt. Nem igazán állt neki sehogy, nem passzolt a stílusához se nagyon. Kicsit zavarta is hogy fiúsabb, mint a többiek, de ő ilyen és kész. Nemrég levágatta olyasmire amit linkeltél, annyira jól áll neki, hogy egyenesen sugárzik. Látszik hogy harmóniába került a személyisége a külsejével. Mindenki dicséri, egyszerűen szép. Pedig az arca se hú de nőies. Inkább egyedi, karakteres vonásai vannak. Ja és nem leszbikus...

Szerintem ha tetszik próbáld ki. Ha mégsem jönne be, akkor majd megnő. Ez csak haj, nyugodtan kísérletezz vele. :)

2016. ápr. 6. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

ha neked ez tetszik, próbáld ki, az a lényeg, hogy te elégedett legyél vele

az ilyen haj inkább azoknak áll jól, akiknek amúgy is szép az arca és az arcformája

nem tudom hogy nézel ki, lehet neked jó lenne :)

én biztos nem vágatnám rövidre, ahhoz túlságosan szeretem a hosszú hajat, de szoktam látni olyan lányokat, akiknek jobban áll a rövid

2016. ápr. 6. 11:59
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy kinek hogy áll ha szép az arcod akkor illeni fog NEM MINDENKINEK ÁLL JÓL . De hát hirtelen hosszúból ilyen rövidre nem fogod megbánni?
2016. ápr. 6. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
A rövid hajak szép nőies archoz néznek ki jól, vékony állkapoccsal, keskeny arc, nőies öltözködés mellett.
2016. ápr. 6. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!