Anyukám semmiképpen nem szeretné, ha szőrteleníteném a lábam de engem nagyon zavar. Szerintetek mit tegyek?
Első, képzeld, a lányok ugyanúgy szőrösek, mint a fiúk. A saját genetikájuktól függ, aminek a felét (gasp!) egy férfitől kapják. Pláne tinikorban. Láttad volna a lábam, ember, mint egy majomnak.
Látott endokrinológus, normális ember vagyok.
Nem csak pihécskések a csajszikák.
gondolom pasi vagy. ne magadból indulj ki, lehet, hogy neked 12 évesen szinte semmi szőröd nem volt, de nehogy azt hidd, hogy pl. a veled egykorú csajoknak nincsen szőr a lábán.
Kérdező: vegyél szőrtelenítőkrémet valamelyik drogériában, ez az olcsóbb változat. Kend be a szőrtelenítésre várt részt, hagyd rajta 3-4 percig, aztán mosd le. Aztán jobb ha bekened magad testápolóval, mert az legalább elveszi a szőrtelenítőkrém szagát.
Anyukád mit mond, hogy miért nem szeretné, hogy szőrteleníts? Látja, hogy nő a szőröd nem?
Az, hogy ők annak idején szőrös lábbal járkáltak nyáron, ne akarja már ugyanazt rákényszeríteni a lányára is.
Én annak idején, anyával együtt csináltuk az első szőrtelenítésemet. Anyukám ebből nem csinált problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!