Lányok! Ki az aki örülne egy E/F/G/H kosárnak? Ki az aki már taszítónak tanálja?
Figyelt kérdés
Korotok, jelenlegi méretetek?2017. jún. 26. 16:30
11/16 anonim válasza:
Nekem olyan A/B-s van. Szeretnék C kosarasat, talán szülés után valóra válik. Annál nagyobbat nem,mert elhiszem a többi nőnek,hogy fájdalmat okoz. Meg ráadásul 180 centi vagyok,ahhoz hülyén néznének ki a nagy dudák.
12/16 anonim válasza:
Nekem 75/80G-s, és nem látom különösebb hátrányát. Persze melltartót meg felsőt nehéz rá venni, de az alkatomhoz amúgy egyáltalán nem nagy, szerintem így arányos (nem vagyok egy nádszál). A hátam se fáj. 35 vagyok, de mindig ekkora volt kb.
13/16 anonim válasza:
Én 75 D és E között mozgok, és nem bírnám ha ennél nagyobb lenne. Egy átlagos felsőben is nagyon sokan bámulnak, ami ritkán jó érzés, de sokkal inkább borzasztóan kellemetlen. Ezen kívül nagyon nehéz melltartót, és fürdőruhát találni, de mégsem akarok kisebb melleket. Így szoktam meg magam, hozzám tartozik. :D
14/16 Metionin válasza:
45 kiló vagyok, egy E kosárral szerintem eltörne a gerincem :D Nekem még egy C is nagy lenne, sosem akartam hogy megnőjenek, még néha a meglévő is zavar. (27, 70A)
15/16 anonim válasza:
Én egy Deák Ferivel teli kosárnak örülnék 😂
16/16 anonim válasza:
Én biztos hogy nem örülnék, nem hogy E/F/G/H-nak de még C-s vagy D-snek sem. A kosaras mellem van, én nagyon szeretem és meg vagyok vele elégedve. Kicsi de formás. Vékony vagyok úgyhogy nem is állna jól, meg ahogy olvasom itt a válaszokat nem hangzik túl kényelmesnek sem. 13 évesen még azt tervezgettem hogy amint betöltöm a 18-at megműttetem, ma már akkor se csináltatnám meg ha nekem fizetnének érte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!