Lányok! Ki az aki örülne egy E/F/G/H kosárnak? Ki az aki már taszítónak tanálja?
Őszintén, akinek van egy kis esze, vagy tapasztalata viszonylag nagyobb keblekkel, az nem akar ennyire óriási méretű melleket. Nekem D-s, de maga a pokol. Melltartót rettenetesen nehéz találni rá, mert vagy push-upos (MINEK???), vagy nagymama-jellegű, vagy csak szimplán kényelmetlen. Folyamatosan fáj a hátam tőle, mivel nehéz... Húzza le a gravitáció is, és már 18 évesen is lógott, szörnyen kiábrándító, évek kellettek, ameddig eljutottam oda, hogy nem szégyellem. Mindemellett nagyon könnyen izzadok alatta, pont azért, mert nagy, rettenetesen kényelmetlen és ciki.
Nem akarok nagyobbakat.
22N
75B és tökéletesen elégedett vagyok vele, nem akarnék nagyokat.
21L
Nekem A/B-s cicijeim vannak,ezekkel is meg vagyok elégedve :)
Nem kellene E/F/G/H-s.
19L
Nekem G-s és azon kívül, hogy vannak férfiak akiknek nagyon tetszik, nem tudok rá pozitívumot mondani. Ruhát, melltartót találni rá nehéz, egy sima pólóban vagy toppban, amiben más normálisan néz ki, én rettenetesen kihívó vagyok, ha csak a sarki közérbe megyek, akkor is van aki beszólogat, rossz a tartásom miatta, optikailag nagyít.
Mára már megszoktam, meg is szerettem, de sokáig fontolgattam, hogy megműttetem.
Komolyan itt tartanak az emberek?
Tanálja?
Na mindegy...
Több szempontból is előnyösebb a kisebb mell,úgy b,esetleg c kosárig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!