Szerintem nem sok, énis 172 vagyok és 69kg, bár igaz én fiú, de azért ha nekem a 69kg nem sok kétlem hogy az 54 neked sok lenne:D
2017. jún. 23. 06:47
12/20 anonim válasza:
174 vagyok és 58 kg, sokan azt mondják rám hogy nagyon sovány vagyok, az orvosom szerint is: "alultáplált vagyok" pedig rengeteget eszem, és nagyon jól érzem magam így ahogy vagyok, szerintem neked sem kéne fogynod.
2017. jún. 23. 07:10
13/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, bár ezt te fogod eldönteni. Így vagy jó. 18F
2017. jún. 23. 08:43
14/20 anonim válasza:
Szerintem pont jó, sőt , lehet hogy még vékony is vagy, nem hiszem hogy fogynod kéne. De így látatlanba nem tudok biztosat mondani. Ha küldenél képet az alapján jobban látnám, hogy mennyire jó az alakod.
2017. jún. 23. 08:53
15/20 anonim válasza:
Valami sport miatt akarsz lefogyni?
2017. jún. 23. 10:21
16/20 anonim válasza:
Itt gyakorin az embereknek nincs józan paraszti eszük?? :O
Nagyon kevés. 60 kg lenne kb a normális,ha te a vékonyságot preferálod,akkor mondjuk 57-58,de az 54 már nagyon kevés,nemhogy még 52-re lefogyj...
2017. jún. 23. 10:38
17/20 anonim válasza:
Ne a súlyt figyeld hanem az alkatod alakot.
52 kiló az nagyon vékony, egyesek erre mondják, hogy csont és bőr és tényleg nem is egészséges.
De ha 66kg lennél de az mind izom lenne akkor az lenne a leg ideálisabb.
De a szervezeted egészséges működése érdekében tényleg jobban járnál azzal a +4kg-al.
2017. jún. 23. 16:22
18/20 anonim válasza:
Az ideális testsúly általában:
férfiaknál: magasság centiben mínusz 100
nőknél: magasság centiben mínusz 110
(ennek oka, hogy egy nőnek átlagosan 20%-kal kevesebb izomtömege van, mint egy vele azonos testsúlyú férfinak)
A 172 centihez tehát egy 62 kg lenne ideális plusz-mínusz 2-3 kg, ha lány vagy. Ez esetben még nem nagy a feneked, viszont van melled. Ha még sportolsz is emellett, az még jobb. Jól fogsz kinézni, ne aggódj.
2017. jún. 29. 08:44
19/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, 62 kilóval nekem nem volt mellem.:)
2017. jún. 29. 21:41
20/20 anonim válasza:
Szia! Ha nem lennék annyi amennyi vagyok akkor még próbálnék udvarolni is. A viccet félre téve úgy vagy jól ahogyan jól érzed magad. Ezek az orvosi baromságok csak javaslatok és sokszor félre vezetik az embert, nincs két egyforma szervezet, tehát innentől kezdve mindenki egyedi. A lényeg, hogy tetszedj valakinek és bóldog legyél vele nagyon sokáig.Na ez nagon fontos és akkor minden rendben van. Ezt tapasztalatból mondom és ezt szoktam mondani a lányaimnak is. Férfi/52
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!