Fiúk! Szerintetek szép ez a lány? Jó alakja van?
Nekem nem tetszik. Van valami férfias az arcában.
Különben is ez egy retusált kép. Nem is valóságot mutatja. Filteres kép sosem a valóságot mutatja haha! :D
Ez a ciki!! :)
De egyébként is csak olyan átlagosnak mondanám. Férfias arcú beütéssel.
3-as. Az 5-ből.
Nálam nincs tizes skála, mint a sok idiótánál!!!! Divatmajom az összes!
Nekem nem tetszik a smink és a tekintete.
Amúgy az alakja elé sportos, néhol már sok de összességében elég vonzó. Valószínűleg kondizik és fut
Mivel férfias és masculinok, duzzadó izmokkal és kockás hasikával, ezért csak a látens homárokat hozza lázba. Vagy azokat akik még közelről kicsomagolva sosem láttak hús-vér nőies domborulatú nőt...
Sok a rejszoló netbetyár aki normális nőt még sosem látott, az a baj. Azoknak a szavára pedig nem lehet adni.
Megszoktak egy "képet", ami elárasztja a net legalább 80 %-át, ők azokhoz vannak szokva...
Torz képekhez és férfias nőkhöz. Sajnálom őket, mert a valóság nem ez, és nem is normális.
Öhm öcsém...egyetértek azzal hogy az izmos nők nem tul vonzoak de ezeken a kepeken te hol látsz kockahasat?? Meg izmokat?
Ez még az a szélső állapot ameddig szerintem el lehet menni.
Arcra szerintem rendben, nekem tetszik.
Viszont alakra nem. Nekem tetszik a vékony, sőt extrém vékony is, illetve a kissé sportos; de nekem ez az aránytalanul nagy fenék nem jön be. Én kissé vaskosnak találom, de fogalmazzunk úgy, hogy nem az én ízlésem, másabb alak tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!