Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon csunya...

Mit csináljak? Nagyon csunya a köldököm. Strandra is útálok járni.

Figyelt kérdés
Nagyon "kiáll", és ilyen csiga szerű :(
2010. máj. 19. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én elmennék a helyedben dokihoz, mert elképzelhető, hogy köldöksérved van. de amúgy plasztikai sebész is tudna segíteni, orvostól kell érdeklődni.

de addig is, ha nagyon zavar, eltakarhatod egyberészessel, azok is nagyon divatosak. (persze csak ha lány vagy).

2010. máj. 19. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
tetess bele piercinget
2010. máj. 19. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Felteszem, csúnyán kötötték el, és ez zavar most téged. Jó lenne tudni, hogy másokat is zavar-e, mert feltehetőleg nem, csak te érzed ezt így. Ha mégis ez az egyetlen megoldás, egyetértek, valószínűleg meg lehet műteni. A piercing elsőre jó ötlet, de attól tartok, pont a kiálló rész miatt nem mutatna jól, csak odavonzaná a tekintetet.
2010. máj. 19. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
trikini? :)
2010. máj. 19. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is piercing vagy trikini.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 19. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :D
2010. máj. 19. 21:01
 7/7 anonim válasza:
Tetováltass valami poénosat köré:D
2010. máj. 20. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!