Nekem mekkora a ruha méretem?
Nos ez idáig nemigen volt hogy magam vásároltam volna ruhát vagy hogy figyeltem volna erre.
Csak annyit tudok hogy S-es s olykor M-es ruhákat viselek de most az a szerencse ért hogy szalagavató ruhát kell venni/kölcsönözni majd s lövésem sincs melyik méret kategóriába tartozom.
ruhapróbán lemérnek s megmondják vagy segítenek a méretválasztásban?
Én 170 magas 54 kilós lány vagy eléggé vékony s kis mellű mondhatnám hogy nincs is de nem zavar annyira O.o
mivel a boglárka szalonban foglalnánk így hamarost kell majd mennünk vagy nem maradna decemberre ruha :S
szerintetek hova tartozom méret ügyileg csak hogy nézelődhessek kicsit mert ha elkezdek a választékból nézelődni igazán szégyellem magam mert a ruhák java mellet igényel :s vagy kicsit túl szélesnek látom a képe s úgy érzem egyik se lenne jó vagy csak megtéveszt?
Segítsetek >_< 17/L
Hát remélem akad majd mert ahogy elnézem a szív kivágásúakat vagy nyitottakat.. hát nekem ott lenne üresség :S
főleg zárt fazonúakat nézek emiatt de az meg nem jó a többiekéhez nézve.. bár már kezdek úgy lenni vele hogy csak legyen rajtam valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!