Fogytam,2-3 számmal csökkent a ruha méretem. Most mindenből újat kell vennem. Mit és mennyit vegyek?
Nagyon nincs sok pénzem a ruházkodásra. Ma kénytelen voltam felvenni a régi nadrágomat, de gondolhatjátok, hogy állt rajtam, mint aki a kinyúlt pizsamáját vette fel. Takargattam magam végig. De mit tehettem volna 1 nadrágom van (ami a méretem), persze hogy olaj foltos lett.
Miből mennyit vegyek, hogy legyen váltás ruhám, de ne is legyen túl drága.
26 éves nő vagyok, és fogalmam sincs hol kezdjem az egészet.
Nadrágból vegyél alapdarabokat. Én egy feketét és 2 kéket vennék, hogy tudd váltogatni őket.
Pulcsikból 3-4 et, felsőkből 5-10 darabot, hogy tudjam váltogatni és kombinálni őket. Kabátból egyet vennék, amit mindenhez fel lehet venni.
Bugyikból minimum 10-et vennék, melltartóból pedig egy feketét, fehéret és egy nude színűt.
Szerintem egyszerre ennyi elég lenne, aztán majd ha lesz pénzed, majd veszel hozzá apránként.
Én szerintem márkásabb üzletekben keresgélj a plázában, mikor akció van, mert szinte már egyáron van azzal, mintha bemennél egy kínai üzletbe.
Akciókat próbáld kifogni, mert ilyenkor még olcsóbban hozzá tudsz jutni a ruhákhoz.
Farmereket láttam 2000-3000 Ft-ért, felsőket 1500-ért, pulcsikat 3000-4000-ért. Szóval olcsón is ki lehet jönni.
Hádába is gyakran járok, mert szintén jó áron tudom ott megvenni a ruhákat.
Köszönöm. Én Miskolc mellett lakom, és nagy ritkán van csak dolgom a városban, a Kikk-et rendszeresen látogatom, de ez ugye a város szélén van.
A belvárosban vannak ugyan turkálók, de amik szép ruhákat forgalmaznak, azok vállfásak, és ott 2000-nél kezdődik egy felső, én a kikk-ben újat vettem 1490-ért. Ami pedig olcsó lenne, mert kilós, az olyan is. Még az invázióba szoktam szétnézni. Most kinéztem magamnak egy kardigán 4 ezert ft, akciósan, de hátul térdig ér, elől csípőig, és nagyon meleg, nagyon elegáns. Hát gyűjtögetek rá. De ezzel az a baj, hogy mire lenne rá pénzem, már nem lesz a kardigánból. Már jártam így.
Én 14 kg-ot fogytam, 40-42-es méretről, 36-osra. Farmerban ez 31-esről 26-27-esre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!