Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek baj, ha 22 éves...

Szerintetek baj, ha 22 éves vagyok és 12 éves korom óta ugyanaz a ruha méretem?

Figyelt kérdés

34-36-os méretet hordok, és eléggé vegyes dolgokat mondanak rám.

Általában nincsen semmi bajuk, ha rám néznek, de ha valaki megtudja, hogy az én méretem 34-es, akkor szinte rögtön megkapom, hogy nekem híznom kéne...

2013. aug. 7. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanaz, de még az anyámnak is ugyanaz még 52 évesen is. Nincs ezzel semmi gond. Azt meg hogy híznod kéne vagy sem, neked kell tudni, nem másoknak, ahogy jól érzed magad úgy vagy jó. :)
2013. aug. 7. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Én most 13 vagyok és anyukám ruhái is jók rám. (nem vagyok kövér)

Mostoha anyámmal pedig a cipõméretünk ugyanaz.

2013. aug. 7. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem is megszólnak, hogy a gyerekeim soványak, hogy biztos nem kapnak enni, meg hogy anorexiásak. Nekik is 34-es a méretük, 44-46 kg. Pedig teljesen normálisan, egészségesen esznek, csak gyorsabb az anyagcseréjük. Igaz, nem esznek sok édességet, de néha még csoki, fagyi is lecsúszik nekik. Bolond, aki ilyen dolgokba beleszól külsős.
2013. aug. 7. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Ha tényleg nem vagy kórosan sovány, akkor nem kell híznod, de a családod úgyis szólna ha úgy látnák szükséged lenne 1-2 kilóra, mert ez már egészségtelen. Amíg nincs ez, addig semmi gond. :)
2013. aug. 7. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Hahaha, velem ugyanez van. még jó, hogy másoknak semmi köze a kinézetedhez, és nem egy szám (ruhaméret) határozza meg, hogy milyennek "kellene" lenned.

Szard le, ki mit mond :) Én is 34-36osat hordok, én így érzem jól magam. nem fogok nőni 4 méretet mondjuk, csak mert egy random ember szerint azt kéne tennem. Kit érdekel? Pf.

2013. aug. 7. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kisebbeket hordok, mint 13 évesen. Borzasztóan kövér gyerek voltam, akkoriban meg még nem is voltam annyira magas... Azóta fogytam is meg nőttem is (hosszában :)), szóval most 36-38-as ruháim vannak.
2013. aug. 7. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, inkább örülj neki, hogy ilyen szerencsés alkatod van.

Ha nem vagy kórosan sovány, nem kell híznod.

2013. aug. 8. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!