Műköröm szett? Mennyiért? És HOL?
Ne is gyere,mert már nem tudok új vendéget vállalni,mivel tele vagyok! Na paff...
Amúgy csak hogy mondjam MINDEN műkörmös utálja az ilyen kis otthon barkácsolókat nem csak én!
Kedves kérdező!
Nem ,nem ezért utáljuk.Hanem mert például...tegyük fel megcsinálod a körmödet,elmész valahova az ismerőseiddel és a kicsit is igényesebb lányok akiknek még nincs műkörme, meglátják azt a "körmöt" amit te fabrikáltál otthon magadnak,szerintem egy életre elmegy a kedvük a műköröm viseléstől!
Amúgy meg az otthon barkácsolók nagyrésze úgysem menne el körmöshöz,max 1-2szer,mert nem adnának ki érte úgysem pénzt,szóval ebből a szempontból ti nem veszitek el egyik körmös munkáját sem! Léteznek még IGÉNYES lányok,úgyhogy a mi munkánkat nem veszitek el.
Azért azt ígértd meg hogy gondolsz rám mikor valamit elcseszel a körmödön! :D
Aham...akkor én meg plasztikai sebész leszek,biztosan vagyok én is olyan ügyes mint egy plasztikai sebész,ki akar műcicit? :D
www.koromvarazsszalon.mlap.hu Tessék!
Most pedig linkelhetnél a sok ügyes kis barátnőid munkájáról képeket!
Ne hasonlítgasd már a kettőt egymáshoz :)
Amugy meg fuuu tényleg nagyon tele lehetsz munkákkal,ha állandóan itt lógsz a neten:):)
Te mondtad hogy vannak olyan ügyesek mint egy műkörmös!Akkormeg miért ne?
Két vendég között tudok netezni pár percecskét :)
Miért ne?Aplasztikai sebészet is könnyűnek látszik...csak felvágom,beteszem és összevarrom...Na jó,nem állok le ilyen "született tehetségekkel" vitatkozni!
Csináljátok magatoknak a csodaszép körmöcskéiteket,de ha valamit elcsesztek akkor NE forduljatok körmöshöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!