Nem voltam meg intimgyantan Mindig borotvalom evek ota Faj az inimgyanta? Mennyi ideig tart? Csupasz miatt bugyit le kell tolni? Nunibol mennyit lat? Hozzaer?
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 21:21
1/2 anonim válasza:
Nem,szerintem a bugyit gyantázza le és telepatikus képességekkel helyezi fel a gyantát szóval nem ér hozzá és nem lát semmit belőle csak találomra keni fel valahova :D
Nem lesz egy nagy megrázkódtatás hidd el,csak egy munkaeszköz vagy mint ácsnak a gerenda na meg ált. nő csinálja
2/2 anonim válasza:
Igen, fáj.
Kb. 15-25 perc.
Bugyi nélkül, szétnyitott lábakkal. Felkeni, vár, letépi, ami ott marad, csipesszel kitépkedi. Szerintem nekik olyan, mint másnak a "szalagmunka". Ezek az én tapasztalataim...
Egyébként elviselhető, az eredmény szép, sajnos az ígért 4 hét csak mese, de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!