2/4 Sunshinedoll válasza:
Nem. De ha leborotválod úgyis, nem mindegy, erősödik-e vagy nem? :D
3/4 anonim válasza:
Hát pedig de megerősödik.Nekem mikor elkezdtem kis világosbarna szőrök voltak rajta most meg már sötétbarna, és erős.
4/4 anonim válasza:
Nem csak a lábadon és nem is csak neked: mindenkinek minden szőre erősödik és gyorsabban meg vastagabban nő, ha borotválják vagy vágják. Ezt azért szerintem elég jó tudni... A krém sem túl nagy különbség, de talán egy fokkal mégis jobb. A legjobb a gyanta vagy az epilálás, még ha elsőre gyilkosan fájó is lehet, amelynek titka, hogy előtte kb. egy hétig rendszeresen krémezni kell, mert azért fáj, mert túl száraz a bőr alatta és így leszedi azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!