Ha nem borotválom a lábamat akkor szőrös marad?
Anyukám nem engedi, hogy leborotváljam a lábam, mert elvileg majd lekopik a szőr. Viszont nekem nem tetszik ahogy most van, mert túl szőrösnek, rondának tartom. Mit tegyek? Vagy tényleg lekopik csak várnom kell még?
15/L
Én, ha tiltaná, akkor is leborotválnám. Egyébként, ha 80 éves leszel, arra tényleg kihullik fele, de ez sem 100 %.
Vagy kamu kérdés vagy 15 évesen ennyi eszed van? Anyud kitalált valamit, amiből annyi igaz, mint a Jézuska hozza az ajándékot. Te meg beveszed ezeket a hülyeségeket.
Ha gyantázod/ epilálod idő el ritkul, de egyén függő. Ha nem csinálsz vele semmit, nem fog eltűnni.
Nekem a vádlim külső részén szinte egyáltalán nincs, de belül van, szóval kell szőrtelenítenem.
Éééés: 40 éves vagyok. Szerinted elkopik??? :)
Egyébként én is a gyantázást, epilálást ajánlom.
Ennyi idősen én veszem meg a lányomnak az epilátort, ha előtte nem kéri. Anyád hol és mikor él???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!