Ciki, ha lány létemre nem borotválom se a hónaljamat, se a lábamat? 16/L
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 16:49
1/13 anonim válasza:
esztétikailag eléggé sok ember szemében,amúgy te dolgod.
2/13 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy mindenki elhányja magát tőled, akkor nehogy borotválkozz. Nagyon undorító a szőrös hónalj, láb és punci. Pfujjj. Fürödni és fogat mosni azért szoktál?
3/13 anonim válasza:
Ha senki nem látja akkor nincs vele gond.
4/13 anonim válasza:
Miért hányná el magát a többi ember tőle? Nyílván nem mutogatja magát és emellett megfelelő tiszálkodással semmi baja nem lehet. Ha őt nem zavarja, akkor úgy hagyja. Bár ha izzadós vagy, akkor a hónaljadat lehet kéne, de ez is a te dolgod. Szerintem nem gond.
6/13 anonim válasza:
A hónaljad szerintem mindenképp borotváld, mostanság nem sokan nézik ezt jó szemmel. Ha a lábadon nem látszik, akkor nem muszáj, de azért nyáron nem árt. :) De te tudod. :)
8/13 anonim válasza:
Cikinek éppen nem ciki, de nem is egy szép látvány a formás női lábon kunkorodó szőrszálerdő. Ahogy az izzadt hónaljkutya sem. Én nem kötelezlek semmire, amit nem akarsz, de azért gondold meg.
10/13 anonim válasza:
A mai fiatalok többsége szerint ciki,bár én is fiatal vagyok de szerintem egyáltalán nem az.Az én barátnőm is csak nyáron borotválja,ilyenkor úgyis csak én látom,engem meg nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!