Csajok, ti meg vagytok elégedve a feneketekkel?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 14:03
1/13 anonim válasza:
nem, de már megbékültem vele
...és sokaknak bejön, akkor minek vágyjak olyanra, ami úgyse lesz soha?
3/13 anonim válasza:
Persze. Én teszek érte hogy olyan legyen amilyen, nem érem be egy löttyed semmilyen lapos fenékkel:P
4/13 anonim válasza:
Ruhában igen, anélkül viszont nem. A formájával meg vagyok elégedve, csak sajnos nem elég feszes, és narancsbőrös is.
5/13 anonim válasza:
Nem.
Kicsit lapos, és a csípőm sem olyan kerek, hanem egyenesebb.
6/13 anonim válasza:
én teljes mértékben megvagyok 100 százalékosan! :)
a csipom is nagyon jo alaku,es rengetegen mondtak mar hogy nekem van a legjobb fenekem ,kerek és feszes is és nagyon büszke vagyok rá :D
7/13 anonim válasza:
lattam mar jobbat es rosdzabbat is. allva nem tul jo. de ha a labam hajlitva van ugy tetszik
9/13 anonim válasza:
én kb. 1 éve nagyon nem voltam megelégedve se a fenekemmel se a combjaimmal. de miután leadtam 10 kg-t sokkal jobban tetszem magamnak :)
10/13 mmano88 válasza:
100%-osan meg vagyok vele elégedve. Kerek és feszes, ezt szeretem magamon a legjobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!