Nagyon kövér vagyok, vagy csak én látom így? (kép privátba)
Figyelt kérdés
Teljesen elvagyok keseredve mert eddig 40 kilót fogytam és a testem eléggé megsínylette. Tornázok minden nap a héten kardió és alakformáló edzéseket és még mindig nem olyan drámai a változás. Látom, hogy laposabb, feszesebb mint előtte volt, de még mindig nem vagyok megelégedve vele. Főleg a derekam a probléma. Nagyon vastag és szeretném eltüntetni. A kérdésem: Nagyon kövér vagyok vagy csak én látom? És milyen edzéssel lehet a derékról eltüntetni a zsírt? (tudom nincs helyi zsírégetés)
Ha kell kép akkor privátba küldök.
2017. máj. 28. 16:08
11/19 anonim válasza:
Szívesen megnézném a képet és ha tudok akkor segítek tanácsokat adni😊
13/19 pinkpancser válasza:
Na mutasd! Egyébként fogyni lehet gyorsan, de az alak lassan alakul! Tehát csak sportolj tovább és meglesz az eredmény!
15/19 anonim válasza:
küldhetsz, de csak ha őszinte véleményre vágysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!