Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki nem...

Van olyan, hogy valaki nem akar szép lenni, csak önmaga?

Figyelt kérdés
Már túl nagy volt a nyomás rajtam, és elhatároztam hogy nem hasonlítgatom magam másokhoz,nem nézem kinek szebb a haja vagy tökéletes bőrrel van megáldva,nagyon nehéz mert nekem iszonyú fontos volt,hogy felzárkózzak(kiskamasz koromban nem voltam olyan szép),meg ugye az ember nézeget itt-ott stílustippeket elles ötleteket,ezzel is fel akarok hagyni.Van aki így él,hogy mindent csak magához mér nem másokhoz?

2017. máj. 27. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
van.minden átlagos fizut,vagy átlag alattit kereső ember.
2017. máj. 27. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szavakban biztosan, őszintén nem hiszem. Mindenki szépnek akarja érezni magát, jól érezni magát a bőrében, tetszeni másoknak. Aztán valaki eközben másokhoz méri magát és állandóan elégedetlen, valaki pedig nem. Mindenkinél van szebb, emiatt kár depresszióba esni.
2017. máj. 27. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
van. általában ők a legszebbek, mert elégedettek önmagukkal, és ettől békés, pozitív kisugárzásuk van, ami minden fizikai adottságnál szebbé tudja varázsolni őket
2017. máj. 27. 18:59
 4/4 Metionin ***** válasza:
Van, miután rájöttem hogy sosem lehetek olyan szép, mint azok akiket a szüleim folyton dicsérnek én is elhatároztam hogy tojok rá és abból hozom ki a legtöbbet ami vagyok. Sovány vagyok, hullafehér, nincs mellem és az arcom olyan mint egy ufónak de mióta megtanultam leszarni a tömeget és még direkt ki is emelem azokat a dolgokat amikért régen csúfoltak, még van aki szépnek is tart.
2017. máj. 29. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!