9 hónaposan nem akar kanállal enni, csak darabosat és önmaga?
Nem ùgy gondolta szerintem, hogy a gyerek maga egyen kanàllal hanem hogy ő etetnè.
Ne aggòdj, vannak ilyen babàk.Az enyèm is igy eszik, főzelèket szinte egyàltalàn nem. a gyerekorvos szerint a sulya rendben van.Ma màr 11 hònapos a picur, ês nagyon ügyesen eszik maga (pedig foga mèg nincs) ès kutyust is gyönyöruen etet.
nekem azt javasoltàk kinàljam meg de hagyjam ahogy ő szeretnè...
Nézz utána a blw módszernek :)
A fiam sem volt hajlandó pépeset ennyi már ennyi idősen, hagytam, próbálkozzon. A fenti módszer nagyon fejleszti a finom motoros képességeket :)
1,5 éves teljesen önállóan eszik kanállal, a pépeseket utálja, nálunk a sűrű leves a menő, húsokat kézzel eszi, almát banánt darabosan.
Próbáld meg az egytál ételeket, amolyan sűrű picit leves leveseket :)
Szia! Azt esetleg megpróbálhatod, hogy
kiskanalat adsz a kezébe, és miközben ő is próbálkozik (túrja az ételt), te eteted,hátha így elfogadja. De ha nem, az se baj. Igazából nem értem mi a probléma, a párolt zöldség az egyik legegészségesebb dolog (sokkal egészségesebb a főzeléknél)! Szinte minden zöldséget (és sajtot, húst, kenyeret, bármit) el lehet így készíteni kockákra vágva, hát hadd egye, ha így jobban ízlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!