Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi a véleményetek...

Fiúk! Nektek mi a véleményetek egy olyan lányról, aki parókát hord? (Részlezek a leírásban. )

Figyelt kérdés

Volt egy balesetem, ami miatt egészen rövidre kellett vágatni a hajam és szörnyen áll.

(nem tetű, vagy ilyesmi, hanem a saját ügyetlenségem miatt történt)

Az egyik barátnőmtől kaptam egy parókát és nagyon tetszik, ahogy kinézek benne, de nem tudom, másoknak mi a véleménye.

Az érdekele, hogy mit gondoltok erről? Kizáró ok nálatok az ilyesmi vagy nem zavarna?

2017. máj. 22. 21:13
 1/4 anonim válasza:
Ha visszanő a hajad majd úgyis mindegy, szóval megérteném a dolgot.
2017. máj. 22. 21:16
 2/4 anonim válasza:
69%

Szia!Az elején szögezzük le,hogy ez egy 14 éves lány véleménye.

Szerintem amúgy egyáltalán nem kizáró ok,ha normális srácot fogsz ki,akkor ezt megérti,hogy véletlen baleset volt,és úgyis menő,ez miatt nem kell agódnia. Amúgy egy paróka szerintem akkor nem gáz,ha jól illik a fejformádhoz,és nem tűnik nagyon műnek. Szerintem ne aggódj ezen:)

Nagyon rövid lett egyébként,mert ha annyira nem,akkor paróka nélkül sem lenne gond

2017. máj. 22. 21:17
 3/4 anonim válasza:

#2.voltam

A menő(ből) kimaradt a "g".

Megnő*

2017. máj. 22. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem inkább a kopasz mint a paróka
2017. máj. 23. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!