Mellkas-has szortelenites?
Sziasztok
33f vagyok. Erosen szoros has es mellkassal aldott meg a sors. Nem vagyok csont vekony, de tul elhizott se. Igazabol nekem nem jon be..
Borotvalni neha szoktam, de par nap alatt elkezd visszanoni.
Mennyire gaz legyantaztatni? Nem b*zis? Csajoknak mennyire jon be?
Egyáltalán nem gáz gyantáztatni. :) Én a mellkasom nem szőrtelenítem, mert nekem alapból tök csupasz szerencsére, de a lábam, karom, intim részeim gyantáztatom. A kozmetikus csajszival már többször beszélgettünk erről a témáról, és meglepően sok fiú/férfi jár mellkas gyantára hozzá. Nagyjából 10 vendégből 6 nő, 4 pasi. Ebből a 4-ből 3 gyantáztatni megy, és a legjellemzőbb a mellkas, hát, utána a kar, láb, intim. De amúgy látom is az arányt, mert sokszor találkozok srácokkal úgy, hogy vagy előttem volt, vagy utánam következik.
Szóval nem fog kirívó lenni ha megszabadulsz a szőrödtől. Eddigi barátnőimnek bejött a szőrtelenségem, és a haver csajok közül is 5-ből 4 szerint inkább szőrtelen legyen egy férfi, mint szőrös. :) Nem tartják bu-zisnak. :) Ráadásul hasonló korúak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!