Fiuk ti mit borotváltok, honaj/melhas/fanszor?
En eddig csak lent borotváltam. De a melhasomon nagyon ngy, es idegesit. Szerintetek ciki ha leborotválom?
Lányok ti hogy vagytok ezzel, hogy az ciki ha egy fiu a honalját meg a melkhasát borotválja?
nem ciki szerintem :) nekem a hasamon és a mellkasomon valamiért nem is nő nagyon, hónaljamat szoktam borotválni
17/f
Én lent, az arcom illetve a hónaljamat szoktam borotválni.
Mellkasomon, hasamon ilyen hajvágó gép féleséggel szoktam nullással. Nekem elég dús szőrzetem lenne a felsőtestemen ha nem vágnám, szóval kénytelen vagyok. Borotvával elég macerás és lassú lenne, ezért oda tökéletes a nullás gép.
(De más borotvát szoktam használni például a hónaljamra. Az arcomra mindig inkább valami márkásabbat, míg a többire megteszi az olcsóbb is.)
17/F
ugy látom egyedül vagyok mer sehol nem borotválom
20 f
Ha neked úgy tetszik, akkor borotváld, de csak azért, mert a magazinokban a csupasz testű modelleket mutogatják, és azt sulykolják az emberekbe, hogy ez a természetes, nem kell. Számomra például jobban bejön, ha meg van hagyva a szőr, mint mikor csillog a napfényben, úgy le van csupaszítva. :D De egyik sem ciki, ha neked az tetszik.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!