Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Manapság divatos a fogszabályz...

Manapság divatos a fogszabályzó, vahy inkább ciki ha egy lánynak van?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok , és azt mondta az orvis, hogy kéne. Ez nagyon régimódi és ciki ?

Köszönöm a válaszokat :)

2017. máj. 16. 06:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel kapcsolatban nincs értelme sem a régimódi sem a divatos jelzőknek. Hogy nálatok ciki-e azt nem tudom.
2017. máj. 16. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Tavaly vegeztem, nalunk a fel giminek volt. Jobban jarsz ha most van, mint kesobb. :)
2017. máj. 16. 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki, valakinek még jól is áll
2017. máj. 16. 08:25
 4/9 anonim ***** válasza:

A "divat" és a "fogszabályzó" szó hogy kerül egy mondatba? Oké, értem, hogy japánba páran hordanak ilyen műanyag kamufogszabályzót, mert ott drága és egyfajta jólétszimbólum.

Amúgy teljesen mindegy, mert 14 éves kisgyerekek mindenért képesek csúfolódni. Ne aggódj, meg fogod kapni te is a drótfogút meg a kerítésarcút is...

Döntsd el. Kicsit szenvedsz most, vagy inkább a kócos mosoly.

2017. máj. 16. 08:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Senkit nem érdekel a fogszabályzó. Szerintem már rég olyan korban vagyunk, hogy egy ilyen ne zavarjon senkit. Régen a szemüveg is cikinek számított, manapság meg sokan divatból hordják csak 0-ás lencsét rakatnak bele nem pedig dioptriásat.

Sokkal cikibb, ha valaki elhanyagolja magát és ha meg kell tenni valamit akkor se teszi meg.

2017. máj. 16. 09:16
 6/9 Kinley_Queen válasza:
Mindenképp legyen fogszabályzód. Nekem nem volt. Sokkal rosszabb lesz ha majd felnőtt korban jössz rá hogy jó lett volna. Fiatalabb korban kevésbé meglepő mint mondjuk 25-30 évesen fogszabályzóval rohangálni.
2017. máj. 16. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha szép vagy akkor még trendi is,ha csúnya,akkor úgyis mindegy. Használd ki az alkalmat,hogy a szüleid kifizetik.
2017. máj. 16. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van és még sosem szóltak be érte.

Amikor kilencedikbe mentem, másik 2 lánynak is volt, évközbe pedig mégegy lány kapott.

Azóta csak ketten vagyunk fogszabisok.

Meg általános iskolás legjobb barátnőmnek is van, néha direkt ilyen hülyén vigyorgós szelfiket csinálunk:D

Igazából senkit nem érdekel.

Az eredmény viszont megéri.

16l

2017. máj. 16. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Szintén 14 éves barátnőmnek kifejezetten jól áll, szóval egy próbát mindenképp megér, már csak a funkciója miatt :D
2017. máj. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!