Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a fogszabályzó vagy...

Ciki a fogszabályzó vagy divatos vagy mindkettő vagy egyik sem? 13/L

Figyelt kérdés

2012.05.31-től 2014.10.28-ig volt felső állandó fogszabályzóm..

2014.11.04-én kaptam meg a felső éjszakai fogszabályzót..

2014.11.20-án(ma)rakták fel az alsó állandó fogszabályzót..

Sokak azért hordanak mert divatos..sokan azért mert egyenes fogsort akarnak..sokan meg mindkettő miatt..

2014. nov. 20. 13:43
 1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, SŐT még olykor jól is néz ki. A régen a fogszabályzók cikik voltak, bár nemtudom moért, nem sokban külömbözhettek a mai fogszabályzóktól. Nekem személy serint semmi bajom vele, szerintem még valmikor sexy is :3
2014. nov. 20. 13:59
 2/8 anonim válasza:
*miért
2014. nov. 20. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!!

Nekem az első csókban nem zavart,mintha nem is lett volna fogszabályzóm..érted

:)))

2014. nov. 20. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért divatból semmiképp nem hordanám..cikinek sem ciki, nyilván azt a célt szolgálja,hogy valamit kijavítson, esztétikusabb legyen az ember mosolya. Ez egy orvosi eszköz,ami szebbé teszi az ember fogait,semmi több.
2014. nov. 20. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy annyian hordanának divatból fogszabályzót, szerintem az orvosok csak indokolt esetben teszik fel, nyilván ez is lehet kisebb vagy nagyobb probléma, de ha nem szükséges akkor nem hiszem. Szerintem egyáltalán nem ciki, de menőnek sem nevezném. Ha kell akkor kell, egyszer úgyis leveszik, utána meg szebb lesz. Viszont van egy-két barátnőm, akik kaptak fogszabályzót és értem, hogy örültek, hogy szebb lesz a foguk meg nem szégyellték és nem akarták takargatni nem is kell, de nagyon megnőtt az arcuk. Ők voltak a legtökéletesebbek, a szépek, a különlegesek, a menők, a divatosak mert lett fogszabályzójuk és az egy nagyon menő dolog...nekem ebből már eleve elegem volt mert órákon át kellett hallgatnom, ahogyan magukat dicsérik vagy olykor dicsértetik, de azt is kijelentették, hogy mi gázok, rondák és bénák vagyunk mert nekünk nincs fogszabályzónk...erre nem tudtam mit mondani... Szerintem a fogszabályzó olyan semlegesnek mondható nem ciki és nem is divatos.
2014. nov. 20. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy fogszabályzó sosem "ciki".Adsz magadra, teszel azért hogy egyenes fogsorod legyél.Nekem pl személy szerint nagyon fontos hogy a páromnak szép fogsora legyen :))

22/L

2014. nov. 20. 16:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Igazából az alsó fogszabályzó alig látszódik..mintha nem is lenne..:))

Igaz kicsit fáj mert húzza összébb a drót a fogaimat de legalább egyenes lesz a fogsorom..

"Szép-szexi mosolyom lesz"*-*

2014. nov. 20. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Számomra semleges...a divat ízlés kérdése, de cikinek nem ciki...:)

Én hat évig voltam fogszabályzós...:)

(és most újra kéne kezdeni, mert egy fogam visszament, és amíg fiatal vagyok, addig akarom helyrerakatni)

2014. nov. 20. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!