Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz a fogszabályzó?

Gáz a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy lesz fogszabályzóm (most vagyok 8.osztalyos) és persze mire megyek középsuliba még mindig rajtam lesz. Gáz 15 évesen 9. oszrályba? kétségbe estem, nem-e fognak cikizni stb...
2014. nov. 7. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2014. nov. 7. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Az sokkal gázabb, ha felnőtt korodra a fogaid keresztben állnak...

Amúgy vannak olyan fogszabályzók, amik nem is látszanak, vagy csak nagyon közelről.

Egyik osztálytársamról, középiskolában három év után tudtuk meg, hogy alul fogszabályzót hord, mert mondta megy leszedetni.

2014. nov. 7. 19:08
 3/10 anonim válasza:
Nem, nekem is volt. Ne mással foglalkozz, neked lesznek szépek a fogaid és csak az számít! Később nagyon fogsz örülni neki.
2014. nov. 7. 19:15
 4/10 anonim válasza:

Basszus ez már ezer éve lejárt lemez.... Egyáltalán nem ciki fogjátok már fel

Senkit nem érdekel

2014. nov. 7. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? És már azt sem értem miért gondolja bárki is azt hogy gáz lehet...
2014. nov. 7. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz nekem is volt. :) Nekem is 8. elején rakták fel és 9. nyarán szedték le.
2014. nov. 7. 20:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom szepen! Most megnyugodtam:)
2014. nov. 7. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
A kócós fogak "gázabbak". Láttam én már menő csávót akinek "gáz" lett volna a fogszabályzó. A kócos fogai így most szebbek....
2014. nov. 7. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Örülj neki, hogy ti ki tudjátok fizetni, így szépek lesznek a fogaid! Nekem sajnos nem volt rá lehetőségem gyerekkoromban (szüleimnek nem volt pénze, épphogy nem haltunk éhen), most meg frankón kiállnak a szemfogaim :'( De már gyűjtök rá, szóval majd egyszer lesz!!!
2014. nov. 7. 22:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Sajnalom! :/ Sok sikert!:)
2014. nov. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!