Takacs_szandi kérdése:
Fogszabályzó felrakása!?
Figyelt kérdés
Szerdán kapom meg a fogszabályzómat, félek hogy nem fogom kibírni. Tudom milyen érzés, attól félek csak h a levegő/víz spriccelést nem fogom kibírni.(azt soha nem bírtam.)! ötlete valakinek?:)2014. szept. 28. 12:15
1/4 anonim válasza:
Nem egészen értem a problémát. Egyáltalán nem fáj, egyik sem amit leírtál.. Fogszabályzóm van, és semmit nem lehet érezni a felrakásánál, mivel nem is csinál az orvos semmit, csak megtisztítja a fogad, és ráragasztja a breketteket, majd áthúzza rajta a drótot/gumit.
2/4 A kérdező kommentje:
tudom h nem fáj.. de nekem attól mindig hányingerem van.a 6-osokon már rajta van a gyűrű, mivel szájpadlás tágítóm van.. akkor az ott is marad, és a 6-ostól előre fele le megtisztítva?
2014. szept. 28. 12:38
3/4 anonim válasza:
Nyilván az lesz megtisztítva, amin még nincs. Nem nagyon spriccel vizet se, bár elég régi emlék a sajátom feltétele. Letisztítja, majd savazza, nekem ez volt kellemetlen mert kicsit csípős íze van. Aztán felragasztgatja, ez egy teljesen elviselhető dolog, és kész is vagy. A felrakás teljesen fájdalommentes és az alapvető kényelmetlenségtől, hogy valaki a szádban túrkál eltekintve nem gázos. Ha nem bírod, akkor szólsz és megállsz öblögetni egyet, de nem lesz semmi gond!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönööm.:)
2014. szept. 28. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!