Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rosszfiúsan elegáns?

Rosszfiúsan elegáns?

Figyelt kérdés

Üdv, sportos testalkatú srác vagyok. Szeretem a klasszikus hideg férfi színeket, sokszor hordok öltönyinget, galléros pólókat, klaaszikus, kék/fekete farmert, bőrdzsekit, zakót...

De szeretnék emellet a stílus mellett egy kis rosszfiús image-t belevinni a dologba, egy kis bicepsztetkóval, és/vagy egy fülbevalóval.

De nem akarok se züllött, se b@.zis hatást kelteni. Csak rosszfiúsan elegánsat...

Érdekelne, ti hogy látjátok. :)

Kort, nemet légyszi

Köszönöm a válaszokat

2017. máj. 10. 14:20
 1/6 A kérdező kommentje:
bocs, *emellett
2017. máj. 10. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem férfin az alkartetkó jobban tetszik, bár mindenhol szép, ha ízléses a tetoválás. Csak azért ne varass, hogy divatolj. Bocsi, hirtelen ezt tudtam kiemelni a kérdésedből. :D Egyébként annyi ilyen "rosszfiús" bolt van. Bershka, Cropp és társai.

19/L

2017. máj. 10. 17:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Ja, nem, nem divatból szeretném.

Szerintem kicsit félreérttettél. Éppen az van, hogy öltözködésben inkább az elegáns, konzervatív stílust kedvelem, a lezserebb cuccaim is inkább konzervatívak.

Divatboltokba elvből nem járok, többsége alapból nem is tetszik, és a ruhatáram viszonylag állandó, úgy "pasi módra".

De a konzarvatív öltözködés nem fejezi ki jól a teljes személyiségemet, ezért szeretnék bele valami rosszfiúsat is...

2017. máj. 10. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Fülbevalót nagyon ne! Az amúgy sem "rossz fiús", inkább tanyasi és gagyi, de nagyon!

Tetkója is bárkinek van manapság, sztem attól sem lesz meg az általad kívánt hatás.

Lehetnél inkább FÉRFIASAN elegáns!

A rossz fiúk pedig valóban azok, mármint rosszak, csak örülnék, ha nem ezen a vonalon haladnál...

2017. máj. 11. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:

"A divat egy adott kultúra vagy kor irányzata, amely leggyakrabban az öltözködést, protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait befolyásolja.

Általánosabban divatként hivatkozhatunk az alábbi fogalmakra:

Az élet külső formáit, a társas érintkezést, a viselet, az öltözködés módját irányító és konkrét változó szokások összessége, rendszere;

Felkapott szokás;

Valakinek vagy valaminek időhöz kötött közkedveltsége."

Az is egyfajta divat, ami neked tetszik, hiába mondogatod, hogy nem divat, attól még az. Főleg, aki annyit foglalkozik az öltözködésével, mint te...

Elképzeltem a bőrdzseki, tetkó, fülbevaló kombinációt, hát, ha ilyen férfit látnék, messziről elkerülném, főleg, ha sugárzik belőle az, hogy mennyit foglalkozik a külsejével és közben hajtogatja, hogy ez neki nem is fontos...

Minimum ez a két dolog kiderült rövidke írásodból, akár megharagszol érte, akár elgondolkodsz ezen.

Ferde hajlamú igény az, hogy nézzenek már engem rossz fiúnak, pedig nem is vagyok az? Nekem ferde hajlamnak tűnik, plusz divatozásnak tízezerrel.

Valaminek mutatni akarod magadat, ami, aki nem vagy, hogy mások menőnek nézzenek (szerinted) vagy annak tartsd magadat. Ez a divat egyik jellemzője.

2017. máj. 12. 06:49
 6/6 anonim válasza:

Jaja, nem divat. Akkor ez mi?!

[link]

Kérdező, írd már be a képkeresőbe: "bad guy fashion" és láss csodát, jönnek a bőrjakós, alkartetovás srácok képei, majd lásd be, amit be kell látnod.

2017. máj. 12. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!