Ha a barátom a letisztult, elegáns dolgokat szereti, tetszene neki ez?
SOS ajándék kell és ezt az órát találtam. Nekem nagyon bejön, viszont ő többmutatós, automata, római számos órát hordott, ami tönkrement. Kérlek segítsetek, hogy jó ajándék lenne-e. Öltözködése is elegáns, fekete/sötétkék póló/ felső/ pulcsi, bézs színű /barna vászonnadrág, elegáns cipő az időjárás függvényében
És akkor az óra: [link]
Karórát pasinak a beleszólása nélkül nem vennék. Tapasztalatom szerint nagyon komolyan veszik, érthetően.
Ahogy írtad, neked bejön ez az óra - de neki nem ez a stílusa elmondásod szerint.
Ezzel az órával az a baj, hogy az időt másként kell leolvasni róla, mint az megszokott. A mutatók nem a számlapon belül, hanem azon kívül bolyongnak. Megengedem, hogy letisztult vonalú a dizájn, de ezt az órát meg kell szokni, és nem tudom, hogy beválik-e. Ez egy extravagáns embernek való, aki a különleges dolgokat akkor is keresi, ha azok cél nélküliek.
Ilyesmit nem mondtál a barátodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!