Szerintetek ez a lány széép?
Figyelt kérdés
Www.instagram.com/villokriveczky2017. máj. 7. 19:47
11/18 anonim válasza:
Legfeljebb szép lehetne, de szerintem még az sem.
Kifejezetten taszító az arca. Mintha egy betegségben eltorzultak volna az ajkai.
A tekintete pedig semmi mást nem sugároz mint önimádatot, az értelem szikrája sem fedezhető fel rajta.
Ugye ez egy klikkvadász gerrila-marketinges kérdés? Mert ezen kívül egy magyarázat van a kérdésedre: ha te vagy a képen, és azt vártad hogy agyondicsérnek.
12/18 anonim válasza:
A FACE a jobb ügynökségek közé tartozik, bár ahogy olvastam, szeretik néha kint felejteni a modelljeiket. :D
13/18 anonim válasza:
Szerintem szép lány, csak az orra trampli, ha azzal kezdene valamit, gyönyörű lenne.
14/18 anonim válasza:
Minek kérdezed mások véleményét,hogyha te csúnyának tartod és nem tudod elfogadni ha más nem?!😅👏🏻Lefikázod az Anna-bált,vagy épp az ügynökséget ahol levan szerződve.Kiváncsi vagyok te hanyadik lennél az Anna-bálon,vagy melyik cég szerződtetne,mert gondolom te gyönyörű vagy ha igy fikázod a másikat.
15/18 A kérdező kommentje:
Akkor olvass vissza, írtam, hogy nem tartom rondának:)
Amúgy az Anna-bálon az egyetlen szerencséje az volt, hogy nem voltam ott:) mondhatod, hogy beképzelt vagyok, szerintem nem csunya lany, de en szebb vagyok. Egyebkent meg a kulso nem minden.
2017. máj. 7. 21:59
16/18 anonim válasza:
Ha szebb vagy, mint ő, akkor mindenképpen menj el modellkedni te is. :)
17/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép az arca, de igen, eléggé tucat.
18/18 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy csinos lány, de az iszonyat preparálás miatt semmit nem lehet megállapítani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!